Καίτη Γαρμπή & Θοδωρής Φέρρης – Όλα Στα Καταλογίζω

Καίτη Γαρμπή & Θοδωρής Φέρρης – Όλα Στα Καταλογίζω
Μουσική – Στίχοι: Φοίβος
Το πιο ανεβαστικό ντουέτο του καλοκαιριού!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους και παρουσίασαν σε ένα άκρως ανεβαστικό ντουέτο ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά hits της Καίτης Γαρμπή, το «Όλα Στα Καταλογίζω».

Το «Όλα Στα Καταλογίζω», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τους δύο καλλιτέχνες στο stage των φετινών Mad Video Music Awards, όπου η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε τιμητικό βραβείο για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς της στην ελληνική μουσική.

Με τις ιδιαίτερες φωνές τους, τη μοναδική τους χημεία και το ξεχωριστό τους ταμπεραμέντο, η Καίτη Γαρμπή και ο Θοδωρής Φέρρης ξεσήκωσαν με το «Όλα Στα Καταλογίζω» και έδωσαν balkan ήχους στο φετινό καλοκαίρι!

Το «Όλα Στα Καταλογίζω» έχει κατακτήσει ιδιαίτερη θέση τόσο στο ραδιοφωνικό airplay όσο και στο YouTube, ενώ παράλληλα, έχει χιλιάδες ακροάσεις στις πιο δημοφιλείς λίστες του Spotify.

Το ντουέτο «Όλα Στα Καταλογίζω» δίνει συνέχεια στο δισκογραφικό project της Καίτης Γαρμπή, στο οποίο μοιράζεται επιτυχίες του Φοίβου με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Προηγήθηκαν τα «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛΙSSES, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά και «Τρυφερότητα» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay, φτάνοντας ακόμα και στο no1 των μεταδόσεων.

Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται για τη μεγάλη της συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ, ο Θοδωρής Φέρρης κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο Romeo για μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν!

Δες το Videoclip εδώ