Καίτη Γαρμπή – Ασφαλώς & Μπορώ

Καίτη Γαρμπή – Ασφαλώς & Μπορώ
Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Καίτη Γαρμπή μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, ένα τραγούδι με δυνατό μήνυμα, το «Ασφαλώς & Μπορώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα χασάπικο του σήμερα, με την εξαιρετική κι αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή και ταυτόχρονα μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια («Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Βιάστηκα», «Όταν Σε Χρειάζομαι») και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το «Ασφαλώς & Μπορώ» αγαπήθηκε από το κοινό, ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και έγινε no1 στο iTunes chart και μετράει εκατοντάδες χιλιάδες digital streams στο Spotify. Παράλληλα, μετράει πάνω από μισό εκατομμύριο YouTube Views ενώ βρέθηκε στο top 7 στις μουικές τάσεις.

Την ίδια στιγμή το «Ασφαλώς και Μπορώ» καθήλωσε και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς «έντυσε» μία συγκλονιστική σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» παρά το ότι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της.

Στο κινηματογραφικής αισθητικής video, που σκηνοθέτησαν οι PickCodes, η Καίτη Γαρμπή παροτρύνει τον καθένα μας να ανακαλύψει τον υπερήρωα που κρύβει μέσα του και να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη, ακόμα και σε στιγμές που μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι.

Δες το Videoclip εδώ