Σπάσε τους Δείκτες – New Album

Το πολυαναμενόμενο προσωπικό album της Ελληνίδας diva Καίτης ΓαρμπήΣπάσε τους δείκτες“, κυκλοφορεί από την Panik Platinum με 12 νέα τραγούδια και 4 ήδη αγαπημένα tracks, ανάμεσά τους και το ντουέτο με τον Βασίλη ΚαρράΟύτε Λέξη“!

Η γνώριμη, αισθαντική ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή σφραγίζει τον λαϊκό ήχο του “Βάλε Μία Τελεία” που αποτέλεσε τον προπομπό και έδωσε την πρώτη αίσθηση για το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καταξιωμένης ερμηνεύτριας με τίτλο “Σπάσε Τους Δείκτες“!

Εξαιρετικοί δημιουργοί συμβάλλουν και υπογράφουν τα μοναδικά τραγούδια του νέου album, που αναδεικνύονται με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη και τόσο αγαπημένη ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή!

Από τις πρώτες, κιόλας, ώρες της κυκλοφορίας του, ο νέος δίσκος έχει “σπάσει δείκτες” πωλήσεων στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα σκαρφαλώνοντας στην κορυφή των Album Charts σε iTunes GR & Google Play!

“Κάθε καινούργιος δίσκος και ένα καινούργιο ταξίδι που δεν θέλω να τελειώσει… Συνταξιδιώτες με φίλους και συνεργάτες, παλιούς και καινούργιους, καταφέραμε να κλείσουμε μέσα σε 15 τραγούδια τα έντονα συναισθήματα που μας πλημμύρισαν σ’ αυτό το ταξίδι…”

Καλή Ακρόαση!