ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή, βάζει την υπογραφή της σ’ ένα από τα πιο θρυλικά clubs της νυχτερινής Αθήνας, την «Αυτοκίνηση» και θα μας «μαγέψει», ακόμα μία φορά, μ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, λάμψη κι ομορφιά, γεμάτο με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της, τα no1 hits της και τις αισθαντικές ερμηνείες της.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, θα δώσει άφθονο κέφι και δυνατές μουσικές στιγμές με την αυθεντική χροιά του, τις προσωπικές επιτυχίες του και αγαπημένα τραγούδια δικά του και δικά μας.
Οι Alcatrash, η πιο hot και ξεσηκωτική μπάντα της ελληνικής μουσικής, θα παρουσιάσει τα τραγούδια της και αγαπημένες ‘90s επιτυχίες για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε μαζί τους.

Ο Δημήτρης Σχοινάς θα κάνει το opening του προγράμματος μ’ ένα πρωτότυπο concept δικό του, παίζοντας μουσική και τραγουδώντας.

Από τις 4 Δεκεμβρίου, η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει δυνατά στα βόρεια προάστια της Αθήνας… Κάθε Σάββατο και Κυριακές από τις 10:00 το βράδυ, η «Αυτοκίνηση 81» θα είναι το απόλυτο place-to-be!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 81
Λεωφόρος Κηφισίας 7, Μαρούσι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 694 5253734